Home » Vereniging van JIP's » Opzetten van een JIP

 Vereniging van JIP's

Opzetten van een JIP.


JIP Consult
Wil je een JIP in jouw stad opzetten, en heb je daar hulp bij nodig? Vraag een uitgebreid JIP consult aan. Kosten hiervan zijn € 250,-. Je krijgt hiervoor:
1.  Een adviesgesprek van 2 uur met Scarlett Zwartkruis, voorzitter van de landelijke Vereniging van JIP's, tevens coördinator van JIP Den Haag/Delft/Zoetermeer.

2. De volgende documenten:
- Hoe zet ik een JIP op
- Stappenplan productenvervaardiging
- Hoe organiseer je een succesvolle baliedienst / spreekuur

3. CD-rom Jongereninformatie van Quia (die alle aspecten van het jongereninformatie- en advieswerk behandelt. Verschillende projecten uit Europa worden toegelicht. De tekst wordt geïllustreerd met foto's en er is een aantal video's te zien op de CD-rom. Het handboek is vooral geschikt in de praktijk)

4.  Kwaliteitshandboek Jongereninformatie

5. Gratis implementatie van registratieprogramma Kedo, speciaal ontwikkeld om anoniem klantcontacten  te registreren via een online programma. Daarna 250 euro per jaar voor beheer, onderhoud en helpdesk.

Neem voor meer informatie contact op via 070 - 3655930 of info@jipdenhaag.nl.

Naslagwerken en Registratie

Om een goed antwoord te geven op de vraag van de jongere(n) wordt gebruik gemaakt van verschillende naslagwerken, waaronder de grote Almanak voor Informatie en Advies ( te bestellen via www.stimulansz.nl), de sociale kaart en de gemeentegids, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting en onderwijs.

Met het nieuwe registratie programma voor het jongeren informatiewerk kunnen vragen en antwoorden aan klanten en activiteiten en projecten op het gebied van jongereninformatie en -advies worden geregistreerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@xlab.nl

 

Een lokale JIPSITE in uw gemeente?

Neem contact op met Adviesbureau Jong&Zo.